Fethin 562. Yılı Anısına 562 Çınar Fidanı Dikildi!

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi olarak İstanbul’un Fethi’nin 562. yılı anısına Çatalca’da 562 çınar fidanı dikerek Fetih Ormanı oluşturduk.

Osmanlı Devleti’nin ihtişamını ve uzun ömrünü simgeleyen çınar ağacı ile İstanbul’un Fethi’nin 562. yılı ihya ediliyor. Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin fikri, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının desteğiyle Çatalca Orman Bölge Müdürlüğünün Üniversitemize tahsis ettiği alanda düzenlenen etkinlik; Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman, Genel Sekreterimiz Alim Türkyılmaz, Çatalca Belediye Bşk. Cem Kara, İstanbul Vakıflar 1.Bölge Md. Mürsel Sarı, Çatalca İlçe Milli Eğitim Md. Ahmet Saçak, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Md. Hasan Uygun, İstanbul Orman Bölge Md. Yrd. Reşat Tunç, Çatalca Orman İşletme Md. Temel Bulut, akademik ve idari personel ile öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

FSMVÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2017